fbpx

Event

Barcode Brothers
02
Apr
2022

Barcode Brothers

  • Location:Gazzværket
  • Venue:Barcode Brothers
  • Length:11:00 pm

Husker du 00’er-fænomenet Barcode Brothers?

Pop/dance/techno bandet Barcode Brothers er tilbage igen med fuld skrue efter manges opfordringer. Barcode Brothers havde deres første udgivelse i 1998 og men eventyret begyndte rigtigt i 1999 med singlen “Dooh Dooh”, som man senere kan høre som titelmelodien til TV-showet “Dybvaaaaad!” På TV2 Zulu. I 1999 udgav de debutalbummet “Swipe Me”. 

Senere i 2002 kom så album nr. 2 ”BB02” med bl.a megahittet ”SMS”.

På albummet Swipe Me findes en række klassikere af store hits som har solgt platin, hvem husker ikke udover allerede nævnte ”Dooh Dooh”, ”Flute”, ”Its a fine day”, ”Tele”, og ”Train”.

Ud over en stor succes i Danmark har Barcode Brothers også rejst rundt i mange lande med stor succes med deres udgivelser. Barcode Brothers var tilbage igen i sommeren 2010, helt nøjagtigt i september måned på scenen hos Train i Aarhus. Publikums reaktion her var mere end fantastisk, så overvældende populære var de at tanken om et comeback ikke var så svært at beslutte sig for.

I 2016 & 2017 gik det helt over gevind da Barcode Brothers optrådte til Vi Elsker 90’erne – nu er Barcode Brothers varme.

Så kære publikum – fra Barcode Brothers siger vi – glæd jer for vildt – for der er virkelig drøn på et DJ show med dans og performance – her giver de folk en oplevelse af hvordan en fest skal være – armene over hovedet hele vejen igennem koncerten.

Sidst Barcode Brothers var på Gazzværket, holdte de en kæmpe fest – og vi er klar til at gentage succesen!

Barcode Brothers gæster Gazzværket kl. 02:00 natten til søndag. Dørerne åbner allerede kl. 23:00, hvor vores DJ Lars Jespersen varmer klubben op. 

Det bliver et brag af en fest!