fbpx

Event

Comedy Nite 2017
26
Jan
2017
26
Jan
2017

Comedy Nite 2017

COMEDY NITE

Jesper Juhl, Kasper Gross og Mark Le Fêvre– 3 komikere, der udgør både det skøre, det finurlige, det knivskarpe og det vanvittigt sjove! Kort sagt: alle de bedste egenskaber fra stand-up verdenen. Glæd dig til en aften i hamrende morsomt selskab!

Mark Le Fêvre
Facebook-fænomenet Mark Le Fêvre har med sine sketches om ”Jyde-man” taget Danmark med storm. Han har allerede gjort sit indtog på den danske comedyscene og kan til september både opleves som opvarmer for Thomas Warberg på hans kommende Danmarksturné ”WARBERG COMEDY TOUR ’16”, og som en af de nominerede til ”Årets Talent”-pris ved dette års Zulu Comedy Festival. Mark er sprængfyldt med humor, så når han først stiller sig på scenen, affyres et sandt artilleri af jokes, der hamrer eksplosivt ud over scenekanten.

Jesper Juhl:
Jesper Juhl har fungeret som jokemager på en større række satiriske produktioner, der bl.a. tæller DR3-programmerne ”Hykleriget” og ”Absurdistan” samt Kanal 5s ”5. Halvleg”, hvor han var på skærmen som yderst humoristisk holdkaptajn. På scenen griber Jesper fat i alt det, vi andre har for travlt til at lægge mærke til. Hans jokes rammer altid nøjagtigt plet – ligegyldigt om det er de underfundige, spørgende eller selvironiske af slagsen.

Kasper Gross:
Kasper Gross er en komiker, der kan få unikt og morsomt materiale ud af hvad som helst. Som opvarmer for Tobias Dybvad på hans landsdækkende turné ”Er det ikke dig fra Dybvad?” og som nomineret til Garmins Talentpris ved Zulu Comedy Festival 2014, har Kasper bevist, at han er en særdeles dygtig stand-up’er. På scenen mærkes hans talent, når Kasper med intellekt, humor og underspillet jysk levering, får publikum til at ligge flade af grin.
Det bliver en ekstraordinær komisk aften, når de 3 stand-up’ere helt eksklusivt turnerer med COMEDY NITE!

__________________________
Praktisk info:
Afholdes: Gazzværket LIVE, Gasværksvej 20 6200 Aabenraa
Dato: 26. januar 2017
Unummererede siddepladser
Dørene åbner: kl. 19:00
Show starter: kl. 20:00
Billetter: Kan købes via BilletBoxen.dk
Pris: 150,-kr + gebyr
Aldersgrænse: Der er INGEN aldersgrænse til dette show på Gazzværket LIVE – Dog skal børn under 13 år være i følge med en voksen.
__________________________


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gazzvaerket.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gazzvaerket.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gazzva...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gazzvaerket.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51