fbpx

Event

DANSER MED DRENGE
04
May
2019

DANSER MED DRENGE

Danser med Drenge kommer tilbage til Gazzværket.  

Lørdag den 4. maj 2019 fortsætter festen.

Efter et forrygende 25 – års jubilæum i 2018 med mange udsolgte koncerter og et smukt akustisk jubilæumsalbum, fortsætter Danser med Drenge koncert – festen i 2019. 
Det bliver DmD’s 23. koncert – turne siden debuten i 1993.

Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har 13  albums og fire Grammy – nomineringer på samvittigheden, og siden 1993 har de spillet over 700 koncerter. 
DmD har et stærkt tag i publikum, der møder talstærkt op  og skråler med på de mange hits, også når de  inviteres på scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen. De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er f.eks:  ‘ Hvorlænge vil du ydmyge dig? ‘  – ‘ Aldrig  undvære dig ‘  – ‘ Er der nogen i himlen? ‘  – ‘En dejlig morgen’  – ‘Tag godt imod ham’ – ‘Grib chancen’ – ‘Kære  Lillesøster’ og  ‘ Griber du mig når jeg falder?’

Det er Rie Rasmussens stærke vokal, der sender Klaus Kjellerup’s tekster udover scenekanten. Hun magter både det intime og den rå power, og hun har efterhånden udviklet sig til en af landets bedste sangerinder  – den bedste, mener mange.  

De øvrige medlemmer i bandet er Klaus K’s barndomsven og tidl. kollega i Tøsedrengene, Henrik “Onkel”  Stanley Møller, som betjener sine legendariske reggae – keyboards og synger korstemmer.
Endvidere den  forrygende guitarist Steffen Qwist  samt de to stærke musikere, Morten “Oberst” Bolvig på keyboards &  orgel og Kasper Langkjær på trommer.

Dørene Åbner kl. 19.00
Koncert kl. 20.00
Ståpladser