fbpx

Event

DIE HERREN
15
Sep
2018

DIE HERREN

Koncertstart : kl. 21.00
Dørene åbner : kl. 20.00
Ståpladser

Die Herren
– på 25. år!!
Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter, hele tiden at forædle det de gør! Hele tiden opsøge nye, banebrydende måder at præsentere U2’s eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herren-koncert, beriget med en ny musikalsk U2-dimension!
Til foråret lægger Die Herren allerede an til 2017 – og har valgt at gøre det i “U2-WeltKlasse’s” navn. Hvad kan publikum forvente af “U2-WeltKlasse”? De kan forvente de største U2-hits, fest, energi, intensitet, nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel. Det hele kommer til at krystallisere sig ved scenekanten – i spændingsfeltet mellem orkester og publikum.

Die Herren aldrig lagt skjul på, at de ønsker at komme i tæt – meget tæt – kontakt med publikum, da det i bandets øjne, er der, den ægte og sitrende koncertoplevelse opstår. Die Herren ser helst ikke nogen fysisk barriere mellem dem og publikum i form af hegn foran scenen – det bare er med til at skabe en distance, som ikke tjener koncerter overhovedet! Nærvær – også fysisk – er én af parolerne i “U2-WeltKlasse”.
Die Herrens har altid ønsket at nedbryde distancen ? at få band og publikum til at føle sig som eet! At udviske grænsen mellem scene og publikumsområde, og få det hele til at smelte sammen!
“U2-WeltKlasse” er Die Herren som velforberedt, veltrænet og veludhvilet, og klar til at yde alt hvad der skal til, for at gøre koncerten unik og mindeværdig.
Når Die Herren inviterer til U2-fest er det altid en fest man husker! Det er en fest, man var glad for, at man IKKE gik glip af! Det bliver en “Klasse”-fest – En “U2-WeltKlasse”-fest.