fbpx

Event

DODO & THE DODO´S
09
Oct
2021

DODO & THE DODO´S

DODO & THE DODO’S
RAMMER SPILLESTEDERNE PÅ NY TURNÉ I EFTERÅRET 2021

Dodo Gad og Jens Rud (vokal), Anders Valbro (guitar), og Lars Thorup (trommer) er klar til endelig at møde danskerne igen, når de, i oktober og november, åbner dørene for deres
”Vi Gør Det Vi Ka’ Li”-Tour 2021

Og netop det har Dodo & The Dodo’s gjort siden, det legendariske band fra 1986 blev folkeeje med en perlerække af nogle de absolut største danske evergreens – heriblandt ’Vågner i Natten’, ’Gi’ Mig Hvad Du Har’ og ’Sømand Af Verden’ – og som et af de mest eftertragtede livebands.

”Alene det, at vi har været sammen som band i over 35 år må siges at være en bedrift ” siger Dodo Gad med et smil på læben og fortsætter: ”Men det bedste er virkeligheden, at vi har fået lov til at holde den fest sammen med publikum i alle de år! Det har aldrig været sjovere at spille og især spillestederne giver rum til frisætte numrene og skabe en mere pågående og vital nerve. Vi lover at “så længe huset holder” spiller vi de hits som vi selv og folk elsker og de ballader der får rummet til at stå stille . Det er jo den stemning vi længes efter og den stemning der netop kan opstå på spillestederne.”

I løbet af 2020 har man bl.a. kunne opleve Dodo & The Dodo’s i DR2 programmet, ”Her Er Dit Hit”, i ”Fællessang – hver for sig” med Mads Steffensen og senest ved den store Danmarks Indsamling i februar måned. Men lige nu, kan Dodo & The Dodo’s næsten ikke vente med at vende tilbage til spillestederne. Og det er naturligvis med deres altid stærke livemusikere, Søren Skov (Keys), Thomas Fog (bas) klar til endelig igen, at kunne fyre den af live:

“ Vi gør det eneste vi kan og det er heldigvis også det vi bedst kan li’!“