Event

DR BIG BAND & KURT ROSENWINKEL (US)
03
Oct
2021

DR BIG BAND & KURT ROSENWINKEL (US)

”Kurt Rosenwinkel er et geni, og ’Caipi’ er healing for sjælen”. Så klart udtrykker guitar-legenden Eric Clapton sig, når det handler om denne aftens hovedperson og hans album ’Caipi’ fra 2017.

Caipi er navnet på en stærk brasiliansk cocktail – storebroren til den verdenskendte Caipirinha. Samtidig er det titlen på et album, hvor den feterede amerikanske guitarist Kurt Rosenwinkel går nye veje indenfor moderne latinjazz med et farvestrålende lydbillede, der forener hans egen Pat Metheny-inspirerede sound med brasilianske beats og lækker vokallyd.

Denne aften kan du opleve et spændende live-take på det helstøbte album, for DR Big Band har inviteret Rosenwinkel og hans brasilianske kollega Pedro Martins til at udforske ’Caipis’ unikke fusion af stemmer, instrumenter og genrer på scenen i Koncertsalen.

I spidsen for DR Big Band og de internationale gæster er bandets chefdirigent Miho Hazama, som er bosat i New York og også tidligere har arbejdet sammen med Rosenwinkel. Aftenens arrangementer er skrevet specielt til lejligheden af franske Phillip Maniez.

Tag din ven eller kæreste under armen til Gazzværket og lad jazzens hotteste strømninger komme til dig fra hele verden ved dette spændende musikalske møde.