Event

DR BIG BAND – Merry Christmas Baby
09
Dec
2020

DR BIG BAND – Merry Christmas Baby

Merry Christmas, Baby

DR Big Band byder på jazzet julestemning sammen med to af landets bedste sangere: blues-dronningen Miriam Mandipira og supercrooneren Bobo Moreno. Glæd dig til det populære og velsmurte show, hvor julestemningen garanteret stiger et par grader.

Misteltenen er strategisk placeret og julebarometeret går helt i rødt, når DR Big Band inviterer til årets julekoncert – fyldt af blues, inderlig jule-soul og råswingende klassikere fra bl.a. bandets to albums Merry Christmas, Baby og Jazzin’ Around Christmas.

Selv de mest frosne julehjerter skal bare komme med, for stemningen bliver med garanti steghed, når DR Big Band blænder op for deres verdensberømte bigband-lyd og fingernemme soloer fra bandets knivskarpe musikere.

Supercrooneren Bobo Moreno er kendt for sin inciterende stemme, der emmer af blues og soul og har en spændvidde fra det dybe basleje til den smukkeste falset – og så har han evnen til at indfange publikum med sin smittende begejstring for musikken. Han får selskab på scenen af blues-dronningen Miriam Mandipira, som næsten har taget patent på den danske blues-, jazz- og soul-scene. Hun har været med på DR Big Bands Merry Christmas-turné før, og bandet savnede hende så meget, at de måtte prøve at få hende med igen. Heldigvis lykkedes det – for det bliver først rigtig jul, når Miriam synger Merry Christmas, Baby!

Koncertstart kl. 20.00
Dørene Åbner kl. 19.00
Siddepladser