fbpx

Event

Celebrating George Michael
18
Oct
2024

Celebrating George Michael

WHAM!’s album Make It BIG har 40 års jubilæum i ‘24 siden udgivelsen i ’84. Glæd dig til de fleste af numrene på dette hit album samt George Michael klassikere. 

Efter en succesfuld tour rundt i Danmark, vender Steve, Dave og bandet tilbage i 2024.

MERE dans – mindre snak. BBC kalder Steve Mitchell for George Michael. Lyt til Steve Mitchell som synger George Michael. Åh, den stemme. Savnet er enormt. Hits’ene er mange. 

George Michael solgte flere end 85 millioner album på verdensplan, og han havde flere top 10-hits end The Beatles. I 2004 blev han desuden kåret som den absolut mest spillede kunstner i britisk radio over en periode på 20 år (1984-2004). Otte store stadionkoncerter i Danmark er for længst gået over i historien, men George Michael er langt fra glemt.

Steve Mitchell er en fantastisk George Michael, og lever af at spille de fantastiske sange vi alle elsker. Med på bas er Dave West, som har spillet med George Michael og Wham!. De kommer som fuldt liveband og vinderen af X-Factor 2009, Linda Andrews, som gæstesolist og på kor. Hvilken sang mon du hører hende med? Gæt en duet.

Kom og hør hits som Club Tropicana, Careless Whispers, Everything she wants, Fastlove, A different Corner, Last Christimas m.fl. Et stort bagkatalog til en uforglemmelig aften for en uforglemmelig mand. Husk danseskoene.

 

Praktisk info:

🗓️ Fredag d. 18. oktober 2024
🕙 Dørene åbner kl. 19, koncerten starter kl. 20
🎟️ Billetter: 325,- + gebyr garderobe.
🕺 Stående koncert
Unge under 15 år skal være i følge med en voksen.
Unge under 18 år skal forlade stedet umiddelbart efter koncerten slutter.