fbpx

Event

IVAN PEDERSEN & DANMARKS NÆSTBEDSTE TRIO
07
Apr
2022

IVAN PEDERSEN & DANMARKS NÆSTBEDSTE TRIO

IVAN PEDERSEN & DANMARKS NÆSTBEDSTE TRIO
54 år på scenen og stadig spillevende. Sangeren/sangskriveren har været i gang i to menneskealdre, og har stadig hjertet med.
Man kunne måske godt overveje at gå på pension, når man er 70 + år gammel. Det ligger åbenbart ikke lige for hos dansk musiks, Grand Old Man, Ivan Pedersen.
For ikke så snart hans corona-udsatte – og TV transmitterede – 70 Års fest-turne´ 2020 er overstået, før så rykker det igen i cirkus-hesten. Den nys afviklede fødselsdags-tourne´ s stort opsatte shows, med hitsange fra hele kar-rieren, har bestemt sine forcer, og sanger/sangskriveren går stadig rundt og smiler ved mindet om en hel efterårs tournes stående ovationer – MEN – den lidt mere intime scene passer altså virkeligt godt til sangerens nutidige og noget mere eftertænksomme reper-toire. Dette kommende forår 22 er derfor noget, Ivan og trioen virkeligt glæder sig til.
Den superstramme trio bag ham: Danmarks Næstbedste Trio: (Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov – musikere der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med Pedersen) giver disse sange al den dynamik, nærhed og finesse i detaljen, som sangene og arrangementerne indbyder til, hvad også det mange gange TV transmitterede show fra Horsens Ny Teater så tydeligt viser.
Den modne alders traditionelle passivitet har altså ikke – som man måske kunne forvente – indfundet sig på matriklen i Besser på Samsø, hvor sangeren, musikeren, produceren, musikpolitikeren – efter sin vellykkede hjerteoperation – har boet i de senere år. Det er nemlig blevet til nogle Sing Sing Sing tourneer, dannelse af en helt ny trio med to andre tenorer i TWDFL, udgivelsen af det ”modne CD-album”: Min verden er venlig – samt udgivelsen af selvbiografien: Med hjertet udenpå. (for en gangs skyld en kunstner, der ikke behøver ghostwriter og som selv skriver) JA, man skulle jo nødigt gå og kede sig.
På denne forårsturne´ kommer man til at genhøre gamle kendinge- sange fra det seneste album og hvem ved snart hvad, der musikalsk ellers kommer til at ske?
Koncert kl. 20.00
Dørene Åbner kl. 19.00
Siddepladser