fbpx

Event

LAURA MO
23
Feb
2019

LAURA MO

Laura Mo & De lovløse Live 

Gennembrud for den nordjyske sanger, sangskriver og musiker. 

På forunderlig vis, lykkes det altid for Laura Mo, at nå utroligt tæt på sit publikum. Hun formår, under hele sin koncert, at holde hele salen i et kærligt jerngreb. Dette uanset om man oplever Laura som solist eller hun optræder med sit band. Laura Mo er en virkelig original artist, og hendes koncerter er på samme måde en ret enestående oplevelse, som man efterfølgende nok aldrig helt kan ryste af sig. 

Laura Mo spiller bl.a. guitar, 5-strenget banjo, klaver, stortromme og synger. Sangene er på dansk og imellem numrene, er der altid plads til historier og spontane indfald. Hun startede med at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset. Men selv om rødderne er forankret i det nordjyske, er hun en berejst lady med hang til især amerikanske highways, som hun mange gange har cruiset. Kærligheden til de amerikanske rødder skinner igennem i Lauras optræden, hvor musikken har strejf af rhythm and blues, ubekymrethed og længsel. Lyrikken er dansk og underfundig. En anmelder på Tønder Festival 2017 skrev: ”Laura Mos særkender er hendes smukke, lyse ungpigestemme og hendes velskrevne danske tekster, hvor poesi møder humor på et hverdagspræget, mundret dansk. Et godt eksempel er sættets tredje sang, en ironisk hyldest til Leonard Cohens tidligere manager Kelly Lynch, der stjal alle hans penge, så han var nødt til at tage ud at turnere for første gang i 15 år – til glæde for os alle. Laura Mo og de lovløse spillede i øvrigt deres første koncert sammen i klubteltet på Tønder Festival 2018. Det blev et brag af en debutkoncert. 

Laura har storhittet på DR P4 med sine singles ”Steppebrand ” og ”De heldige” fra det nyeste album STEPPEBRAND. 

Albummet blev fulgt op af en sommer og efterårstour, som bragte Laura og hendes band ”De lovløse” rundt til 40 scener overalt i landet.  Lige nu gælder det en forårs og sommertour, som kommer til at bringe holdet rundt på et tilsvarende antal koncerter. 

Laura Mo og de lovløse er et rigtig godt sammenspillet hold, som altid har en masse spontane indslag med til hvert enkelt show. De kan tydeligvis lide at spille sammen, og formår på hvert show at skabe en stemning af både fest og intensitet. 

Laura Mo & De lovløse er:

Laura Mo – ak. guitar – banjo – stortromme – klaver.
Kim Bahnsen – trommer – perc. ukulele – klaver.
Jakob Juul Nielsen (Jønne) – el. guitar – ak guitar – bas – klaver.  

koncertstart kl. 20.00
Døre kl. 19.00
siddepladser


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gazzvaerket.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gazzvaerket.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gazzva...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gazzvaerket.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51