fbpx

Event

Love Shop 3
22
Nov
2020

Love Shop 3

Quiet is the new loud. Under det motto er Love Shop-sanger Jens Unmack to gange de seneste år taget ud på vejene med soloturnéer, hvor han – kun bevæbnet med stemme, guitar og ekko-maskine – har afsøgt de områder i sit eget og Love Shopʼs sangkatalog, hvor et rockband sjældent kommer. Det har været intime, smukke og dramatiske koncerter, hvor musikkens bagland, melodierne, og ikke mindst Unmackʼs lovpriste sangtekster har taget hovedroller. Ikke i almindeligt tilbagelænede singer/songwriter-greb, nej, usminket, skrøbeligt og direkte kommunikerende.

Nu inviterer Unmack sine Love Shop-medsammensvorne Mikkel Damgaard (LS- producer/keys) og Mika Vandborg (el-gtr) med ind i dette medrivende univers under navnet Love Shop 3. Forvent en medrivende aften med baggrund i LSʼs fornemme sangkatalog, hvor også Unmackʼs solosange vil være repræsenteret.

Koncerten på starter kl. 20, dørene åbner kl. 19.

 

Billetpris: kr. 200,- (inkl. gebyr)

Studerende: kr. 110,- (inkl. gebyr)

 

Oprindeligt var denne koncert på NygadeHuset i april, men på grund af coronakrisen er koncerten flyttet til Gazzværket på den nye dato: den 22. november.