fbpx

Event

MAGTENS KORRIDORER – Support Wondo
25
Nov
2022

MAGTENS KORRIDORER – Support Wondo

MAGTENS KORRIDORER

 

Klubtur efterår 2022

Til efteråret drager Magtens Korridorer på endnu et pop/rock-togt landet rundt med et destillat af deres efterhånden omfangsrige bagkatalog – 100 procent live og håndspillet, og ikke mindst ren og uforfalsket Magtens Korridorer.

 

Magtens Korridorer har med bulder og brag, og en masse vedkommende sange, etableret sig som et af landets vigtigste liveorkestre. Koncerterne er bandets hjemmebane, hvor de i symbiose med deres stadigt voksende publikum igen og igen understreger, at levende rockmusik i godt selskab og med et glas øl i hånden med overvejende sandsynlighed er kommet for at blive!

 

Årets Rockudgivelse 2021: Club Promise

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdig’, og snart indtog de fem herrer med enorm succes folkets hjerter. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk rocks nye magthavere’. Siden er der udgivet seks fuldlængdealbums, der hver lægger gedigne hits til det nu imponerende repertoire.

Bandet skriver stadig vigtige sange, hvilket de beviste på sidste års anmelderroste ’Club Promise’, der udover titelsangen, indeholder potente sange som ’Ensom Stjerne’, ’Månelys i Rav’ og ’Kældermorgen’. Albummet modtog GAFFA-prisen for årets rock-udgivelse.

 

Holdopstillingen er som altid den samme: Johan Olsen (vokal), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys), Terkel Møhl (bas) og Anders Ramhede (trommer).

 

SUPPORT: WONDO

Wondo er en hiphop-gruppe, der hylder 90’er-rappen med smil, højt tempo og et flabet drengerøvsudtryk. Gennem skøre tekster, catchy omkvæd og lækre beats, giver gruppen den danske rap-scene nyt liv. Gruppens fire medlemmer er vokset op i middelklassen, og kan ikke prale af at være gangstere, udsprunget af hårde miljøer, have siddet i fængsel eller holdt en pistol.

 

Koncertstart kl. 20.00

Dørene åbner kl. 19.00

STÅPLADSER

Billetpris ved indgangen + 20,-