Event

Mike Andersen – solo
02
Jun
2021

Mike Andersen – solo

Mike Andersen har modsat tidens trend med at blive hurtig kendt og ligeså hurtigt glemt, spillet et stort og trofast publikum op med sine musikalske evner og sin vedholdenhed. Med 8 (+en EP) udgivelser bag sig, og nu med sit 9. fuldlængde album på trapperne og et hav af koncerter i kalenderen, fortsætter Mike Andersen sine aktiviteter for fuldt blus.
Den nye single (udkom i feb. 2020) – ‘Next time you call’ – lover overordentlig godt for den kommende fuldlængde udgivelse!
Live-publikummet mærker at det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1500 koncerter sammen kan tydeligt høres og fornemmes på Mike Andersen Bands koncerter, der sprudler i sikkert samspil og ikke lader noget tilbage at ønske! Med sin musik viser han hvordan blues kan gå hånd i hånd med soul og pop i en sammensmeltning, der lyder som kombinationen af klassikere og moderne hits.
Der er nærkontakt mellem bandet og publikum – men så sandelig også internt i bandet, hvor man som publikum oplever at ’tændt’ orkester der virkelig nyder at spille sammen!
Mike Andersen er international klasse med en stor lyd og en stærkt personlig og følsom stemme.
Dørene åbner kl. 19.00
Koncerten begynder kl. 20.00
Billetpris: 220 kr (inkl. gebyr)
Studiepris: 120 kr (inkl. gebyr)