fbpx

Event

MØL + UNSEEN FAITH + ARCHON
28
Oct
2022

MØL + UNSEEN FAITH + ARCHON

  • Location:Aabenraa, Denmark
  • Venue:Gazzværkett
  • Length:08:00 pm

MØL

Aarhus-baserede MØL, blander hidsig vokal og aggressiv black metal, med den drømmende atmosfære fra shoegaze-genren. Denne blanding giver et unikt lydbillede, der får den ellers så mørke stemning i black metal, til at lyde symfonisk smukt. Inspireret af bands som My Bloody Valentine, Slowdive, Lantlôs og Alcest, udgav de deres to EP’er i 2014 og 2015. Derefter blev der arbejdet hårdt på deres debutalbum “JORD”, som udkom d. 13. April 2018.

Dette var startskuddet på et eventyr sjældent set for et dansk metalband. I udgivelsesugen blev debuten kåret til Ugens Album i det verdenskendte britiske magasin Kerrang!, og er ligeledes blevet anbefalet af større metal musikere verden over, bl.a. forsangerne fra hhv. Trivium og Parkway Drive.

Herhjemme har MØL været godt repræsenteret på flere festivaler, heriblandt A Colossal Weekend, Royal Metal Fest, SPOT-festival, og senest Copenhell.

Efter at have underskrevet pladekontrakt med Nuclear Blast i efteråret 2020, er bandet nu klar med deres andet fuldlængde album der står til at blive udgivet senere i 2021.

Special Guest: UNSEEN FAITH

Aarhus-baseret UNSEEN FAITH leverer en hårdtslående fusion mellem deathcore og metalcore af international kaliber. Bevæbnet med tonstunge guitarriffs, massere af energi og halsbrækkende breakdowns, står kvintetten nu klar til at tage et kæmpe skridt mod endnu højere højder, og det bliver umuligt for lyttere verden over at holde nakkemusklerne i ro når de lytter til den kommende plade ’Evoke’.

Evoke er et opråb til en revolution i indstillingen og opførslen overfor andre mennesker. Det er på tide at vi bryder med de tårnhøje forventninger som vi kan tro andre har til os, og frigøre os fra den indre stemme der taler os selv ned, gør os selvcentrerede og ensomme. Vi har alle et ansvar for ikke at bidrage til en kulturmentalitet, der kun handler om fremstå som en succes. Sangene på Evoke er fulde af ærlige erkendelser og kampråb om en bedre verden og et bedre liv”, fortæller vokalist Alexander Eriksen.

Bandets kommende plade byder på kompositioner, der bevæger sig ubesværet mellem at kaste bassen i gulvet så det runger, til ophøjede musikalske åndehuller hvor alt bliver løftet op i den højtravende atmosfære. Derudover kan der forventes gæstevokaler fra fremadstormende dødsmetal og metalcore stjerneskud Daniel McWhorter (Gideon), Andreas Bjulver (Cabal) og Benjamin Ganzhorn (Daze of June).

Indspillet, produceret og mixet af Chris Kreutzfeldt i Badcat Studio samt masteret af Ermin Hamidovic, står pladen klar til at blive udgivet gennem Prime Collective d. 13 november 2020, efterfulgt af en Danmarkstour og flere europæiske koncerter.

Support: ARCHON

Spritnye metalcore act ARCHON fra Aarhus, er med deres debut EP ‘Altiora’, klar til at sparke døren ind til danske metal scene. Ved at kombinere metalcore og musikalske elementer fra den klassiske musik, med lyriske temaer der berører personlige og socio-politiske udfordringer, præsenter kvartetten en atmosfære der er både brutal, blid og ambient.

“Den største udfordring ved at lave denne EP var ikke at skrive sangene, men at være tilfredse med det vi allerede havde. Vi er meget detaljeorienterede med forskellige meninger, men vi har lært, at vi blot skal være 90% enige, og det er blevet en slags mantra i bandet”, forklarer trommeslager Jeppe Bo Kibsgaard.

ARCHON består af vokalist Sofus Nielsen, guitarist Kresten Maigaard Axelsen, guitarist Jonas Larsen og trommeslager Jeppe Bo Kibsgaard. Den kommende debut EP er produceret, mixet og masteret af Chris Kreutzfeldt (CABAL, Møl, Ghost Iris) og vil byde på gæsteoptrædener fra Andreas Bjulver Paarup (CABAL) og Mathias Rønde Uldall-Jessen (ROYAL DECEIT).

Debut EP’en er sat til at blive udgivet den 11. juni gennem Prime Collective.

Koncert: Kl. 20.00

Dørene åbner kl. 19.00

Stående