fbpx

Event

ROBBIE.DK – Robbie Williams Jam
22
Sep
2018

ROBBIE.DK – Robbie Williams Jam

Med 300 koncerter bag sig har et af landets absolut førende jambands Robbie.dk fundet sammen igen, med den oprindelige besætning, som blev landskendt for at være Danmarks mest “festlige orkester” 
Med ny scenografi, finpudsning af numre m.m. har Robbie drengene gjort klar til endnu et “festligt” år! 
Det er stadig Søren Haugaard Pedersen som vil være RW “For one Night”, hvor hans vokal ligger så tæt op ad Robbie Williams, at det er svært at høre forskel. 
 
Når Robbie giver sig fuldt ud, er det som at stå på scenen med Robbie himself. Forsangeren Søren Haugaard Pedersen er en fænomenal sanger og entertainer.

Omvendt er Robbie.dk nok det nærmeste I kan komme på den kontroversielle popstjerne,  Kort og godt garanterer Robbie en forrygende, forførende, charmerende “Singin´when you´re winning”-koncert, med en selvironisk udstråling, ligesom Robbie Williams selv.
Robbie.dk har siden 2002 spillet 500 koncerter.
I de forgangne år har Robbie.dk blandet andet spillet på en del af landets større festivaler og udendørskoncerter, samt på større og mindre spillesteder, caféer og natklubber, primært i Danmark, Heriblandt som et af de eneste jambands på TRAIN i Aarhus,  men også i Sverige og på Færøerne.

Koncertstart kl. 23.00
Dørene åbner kl. 22.30
Ståpladser