fbpx

Event

SANNE SALOMONSEN FEAT. ELECTRIC GUITARS
13
May
2022

SANNE SALOMONSEN FEAT. ELECTRIC GUITARS

Danmarks Rockmama nr. 1 tager igen på tour med de to guitar-ekvilibrister, Mika Vandborg og Søren Andersen, bedre kendt som Electric Guitars. Efter en succesfuld turné i efteråret 2020, følger det energiske hold nu op med endnu tour sammen. Konstellationen med Sanne, Søren og Mika er et ”match made in heaven” for fans af Classic Rock og Sannes rockede bagkatalog. Koncerten byder først og fremmest på sange fra Sanne Salomonsens fantastiske sangkatalog, hvor det er rocken der står øverst på sætlisten.

Når Andersen og Vandborg teamer op med Salomonsen, er det ingen tilfældighed.

– Sanne har jo altid været der i mit og Mikas drengeliv, så det her er jo en våd drengedrøm for os. Helt tilbage til Sneakers og Sannes første album derefter – den med “Kød og Blod” – det er jo cremen af dansk rock, som vi lappede i os som store drenge, fortæller Søren Andersen.

Mika Vandborgs første oplevelse med Sanne var som ung publikummer på den første Grøn Koncert-turné i 1983.

– Hvis ikke der var kommet hår på den endnu, så kom det den dag, griner han. Siden har han fulgt Sanne og drømt om at træde ind i perlerækken af guitarister på scenen bag hende.

– Sanne har jo altid spillet med de bedste rockguitarister – fra Nordsø, Aske Jacoby, Ronander, Halberg, Per Frost, Jonas Krag – og nu kniber vi os i armen over, at det igen er vores tur. Electric Guitars er danmarks mest rockede rockband og har flere albums bag sig. Deres seneste album FREEWHEELER fik blandet andet 5 stjerner i Gaffa.

Med touren er selvfølgelig også de faste medlemmer af Electric Guitars, Peter Kjøbsted på bas og Morten Hellborn på trommer.

STÅPLADSER

Doors kl. 19

Koncertstart kl. 20