fbpx

Event

SIGNE SVENDSEN BAND – Support : VILMA
08
Oct
2021

SIGNE SVENDSEN BAND – Support : VILMA

Det er både underholdende og rørende når Signe Svendsen står på scenen. Med en stærk stemme, rammende tekster og sikker hånd, fører hun publikum gennem mange forskellige følelser på en og samme aften.
Uden at have leflet for noget eller nogen har hun album for album lagt alen af personlighed til, og som hun fremstår på hendes seneste album ‘Det Forlyder’, har Signe Svendsen nu kreeret sin egen niche i dansk musik.
På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler og tilføjer noget så sjældent som en anelsesfuldhed til sangskrivningen, myldrende fuld af finesse og nuancer.
For Signe Svendsen startede 2020 forrygende; hun modtog Odense Live Prisen og udgav albummet ’Det Forlyder’, der udelukkende modtog 4 og 5 stjernede anmeldelser, men som for alle andre tog året en uventet drejning og alle planer måtte laves om.
Det betyder at hun på hendes bandtour i efteråret, kan præsentere helt nye sange for publikum, udover sangene fra ’Det Forlyder’ og hendes egne favoritter fra bagkataloget.
Signe har udvalgt VILMA som support på hele denne turné:
Jeg har besluttet at tage support med, nemlig bandet VILMA, aka sangskriver Marie Vilsbøl. Jeg vil rigtig gerne give et ungt, upcomming-navn en mulighed for at få et vindue i en tid, hvor det kan være særligt svært at få adgang til scenerne som helt ny. Så jeg håber I vil tage godt imod hende og gå med på ideen. VILMA er melodiøs pop på dansk, hun er en lovende sangskriver med en fortryllende stemme” 
VILMA går på scenen kl 20 og spiller 25 min, derefter vil der være en pause og så går Signe & bandet på scenen.
Koncertstart kl. 20.00
Døre kl. 19.00
Arrangør : Aabenraa Live