fbpx

Event

The Blue Van
18
Nov
2020

The Blue Van

DENNE KONCERT ER BLEVET FLYTTET PGA. CORONA-KRISEN.

OPRINDELIGT FORGIK DEN PÅ NYGADEHUSET, NU FOREGÅR KONCERTEN HER PÅ GAZZVÆRKET.


 

I foråret 2019 har fans af det 60’er-inspirerede rockband, The Blue Van, kunne fejre genudgivelsen af bandets gennembrudsalbum Man Up ved en række koncerter rundt i Danmark. Albummet fik stor succes, da det udkom i 2008 med hit-singler som ”Silly Boy” og titelsangen ”Man Up” og satte dengang for alvor The Blue Van på landkortet som et af Danmarks bedste livebands.

Nu er bandet igen gået sammen om at spille koncerter og indspille ny musik, der forventes ude i starten af 2020. The Blue Van har uden tvivl – langsomt men sikkert – arbejdet sig til stor succes og anerkendelse. Hvilket bl.a. skyldes bandets evne til gang på gang at skabe de vildeste rockfester. Bandet har udtalt:

”Vi vil være hvor vores fans er og give dem hvad de bedst kan lide, og hvad de har brug for. Vi vil inspirere dem, ligesom de inspirerer os”.

Sammen spiller de melodisk, dansevenlig rock, ofte i midt-tempo. I begyndelsen af deres karriere, i start-, midt-00’erne, var 60’er blues-inspirationen tydelig med masser af orgel, men nu dyrker bandet en mere tidløs rocklyd.

Historien om The Blue Van er en hæsblæsende sag og The Blue Van været igennem mere, end langt de fleste danske bands når på en hel karriere.
The Blue Van, som består af Steffen Westmark, Søren V. Christensen, Allan Villadsen og Per Jørgensen, har med de to forrige albums ”Man Up” fra (2008) og ”Love Shot” (2010) for alvor sat deres aftryk i den danske muldjord. Albummet ”Man Up” bød på bl.a. hitsinglerne ”Silly Boy” (P3’s Uundgåelige) og ”Man Up” efterfulgt af nummeret ”There Goes My Love”, som blev verdenskendt i den første ”iPad”- reklame i 2010.

Derefter fulgte albummet ”Love Shot” som også affødte flere single hits, så som ”Love Shot”, ”Fame And Glory”, og ”Run To The Sun” såvel som duetten ”Love Radar” med danske Nabiha. I kølvandet på dette er bandet også blevet honoreret med en BMI Award, nomineret til P3 Guld Pris i kategorien ”Årets Gennembrud”, Gaffa Prisen 2010 I kategorien ”Årets Danske Rock Udgivelse” mv. og har i dag mere end 30 synkroniserings-placeringer i bagagen. I 2012 udsendte bandet ”Would You Change Your Life?” og seneste udgivelse ”Letters” er fra 2015.

Nu er bandet igen gået sammen om at spille koncerter og indspille ny musik, og der forventes nyt ude i 2020.