fbpx

Event

The Great Malarkey
29
Oct
2016
29
Oct
2016

The Great Malarkey

Folk, punk, ska og Rock på Gazzværket samme aften

For dem, der ikke kender det 7 mand høje London-band The Great Malarkey, kan musikken bedst beskrives som en fabelagtig blanding af syret cirkuslignende sigøjnerpunk og melankolske slagere, stærkt understøttet af sangerinden Alex Wares kraftfulde stemme og intense nærvær på scenen

The Great Malarkey , fra London, er garant for en fest og publikum går altid svedende fra en TGM koncert og leverer altid formidabelt liveshow med den karismatiske Alex i front. Bandet har enorm spilleglæde og spiller fedt, tight og højt og så er de skide sjove og laver bare den vildeste fest sammen med publikum som virkelig bliver draget med ind.

De er så godt som umulig at sætte musikalsk i bås.
De blander folk, punk, ska og rock.

De er 7 i bandet og de spiller udover de almindelige rockinstrumenter desuden på trækbasun, trompet, violin, og tro det eller ej; valdhorn!

De er lige nu i gang med at indspille deres andet album som udkommer januar 2017, mini-touren var også en teaser på det nye album.

Bandet gav koncert på Tønder Festival i 2013 og 2015.

Vi ses på Gazzværket i Aabenraa.
__________________________
Praktisk info:
Afholdes: Gazzværket LIVE, Gasværksvej 20 6200 Aabenraa
Dato: 29. oktober 2016
Koncert: Stående
Dørene åbner kl: 20:00
Koncert kl. 21:00
Billetter: Kan købes via BilletBoxen.dk
Pris: 130,-kr + gebyr
Garderobe: Kan købes sammen med billetten eller i indgangen til 20,-kr
Aldersgrænse: Der er INGEN aldersgrænse til koncerter på Gazzværket LIVE – Dog skal børn under 15 år være i følge med en voksen.
__________________________