fbpx

Event

Ude Af Kontrol
04
Oct
2024

Ude Af Kontrol

UAK efterårs tour 2024!🤩

Billetter offentliggøres på fredag kl. 10.00!

Den dynamiske trio formåede at melde udsolgt i K.B. Hallen fire måneder før koncerten skal spilles! I forlængelse af den store interesse besøger Ude Af Kontrol seks forskellige byer til en spillestedstour i efteråret 2024.

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænserne og samtidig sætte skub i publikum. Deres notoriske liveshows har for vane at få tændt op i deres altid energiske publikum, derfor kan man forvente en kæm-pe energiudladning, når UAK drager på spillestedstour i efteråret.

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og net-op nået en milepæl med mere end 320.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet.
På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største bands herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Praktisk info:
🗓️ Fredag d. 4. oktober 2024
🕙 Dørene åbner kl. 20.00
Koncerten starter kl. 21.00
🎟️ Billetter til 295,- + gebyr
Studiepris: 250,- + gebyr (kun 100 stk.-)
🕺 Stående koncert

Unge under 15 år skal være i følge med en voksen.
Unge under 18 år skal forlade stedet umiddelbart efter koncerten slutter.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gazzvaerket.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gazzvaerket.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gazzva...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gazzvaerket.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51