fbpx

Om Gazzværket

Gazzværket er et navn, der beskriver en drøm der er gået I opfyldelse. Bag navnet er der en række mennesker som tror fuldt og fast på projektet.

Vi er Sønderjyllands næststørste diskotek, der rummer et bredt spektre af muligheder, som passer til netop dig og dine venner, kollegaer eller familie. Gazzværket rummer lokaler, der kan skabe et hav af muligheder for dig, som privatperson eller firma, der ønsker at opleve noget ud over det sædvanlige, eller som ønsker at pifte en almindelig aften i byen op.

Udover at have et toptunet personale, er Gazzværket en oplevelse i sig selv. Bagmændene har tænkt ud af boksen, og har hentet lysudstyr, opbygget en god og rummelig bar, samt opbygget møblementer fra bunden, for at sikre dig en god oplevelse, hele vejen igennem.

Foruden missioner om at give vore gæster en anderledes aften, med service I højsædet og oplevelser på række, er Gazzværket et tag og et navn, der dækker over fire former for seværdigheder

Natklubben
Loungebaren
Privat arrangement
Koncert

LOKALT Gå i Byen Sted
Gazzværket er et sted, der ligger stor vægt på at støtte de lokale i samfundet.

Det er vigtigt for os at vi hjælper hinanden, hvorved at vi har bygget alt fra bunden, via materialer indkøbt gennem lokale virksomheder. Herudover er vores håndværkere fra lokale firmaer.

Dette er vigtigt for dig at vide, da Gazzværket er et kulturelt sted, der søger at bibeholde virksomheder og Aabenraa kommune.
Det betyder endvidere, at når du bruger penge på Gazzværket, bruger du penge på at bibeholde Aabenraa, da vi også fremadrettet benytter os af denne strategi.