fbpx

Event

Skagarack
19
Oct
2024

Skagarack

Danske Skagarack er atter klar til at indtage landets scener med melodisk guitarrock fra den tunge hylde🤩

Det ikoniske, danske band bragede gennem lydmuren tilbage i 1986, da de fem medlemmer blev katapulteret direkte fra øvelokalet i Kolding til de store scener samt radio- og tv-stationer over hele verden. Det var hittet “I’m alone“, der blev startskuddet til en heftig hardrock-karriere og gjorde Skagarack til et af Danmarks mest succesfulde internationale navne i 80’erne.
Adskillige singlehits, fire albums, en Grammy-statuette og svimlende 750.000 solgte plader senere trak Skagarack stikket i 1993, men er nu på banen igen. Med guitarforstærkeren på max, med et nyt album på gaden og stadig med forsanger og sangskriver Torben Schmidts karakterfulde vokal i front.

Debutalbummet Skagarack kom på gaden i 1986 og sikrede bandet jobs på festivaler og i spillesteder blandt andet i England, Tyskland og Sverige. Naturligvis også i Danmark, hvor et af mange højdepunkter var, da Skagarack fra Orange Scene lukkede Roskilde Festival med et brag. I 1988 udkom album nummer to, “Hungry For A Game”, som solgte endnu bedre end forgængeren, og i 1990 kom “A Slice Of Heaven”. Sidstnævnte sikrede bandet en Grammy i kategorien “Årets Danske Heavyrock Udgivelse”. Udgivelsen af “Big Time” i 1993 satte et foreløbigt punktum for det danske rock-eventyr, men energien og spilleglæden lever i bedste velgående. Håret er måske nok blevet lidt kortere, men stilen er den samme: Riff-tung, melodisk hardrock med punch og pondus.

 

Praktisk info:
🗓️Lørdag d. 19. oktober 2024
🕙Dørene åbner kl. 19.00 – Koncerten starter kl. 20.00
🎟️Billetter til kun 250 kr. plus gebyr
🕺 Stående koncert
Unge under 15 år skal være i følge med en voksen.
Unge under 18 år skal forlade stedet umiddelbart efter koncerten slutter.